Col•legi mare de déu del carme

Menjador

 

 

C-1 3r-6è Ed.Primària 1r-2n Cicle D’ESO | Carrer del Dr. Robert, 5 • 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)

C-2: P3, P4 i P5 1r i 2n Ed.Primària | Carrer de Narcís Monturiol, 53 • 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)

col•legi mare de déu del carme

Menjador amb cuina pròpia

L’Escola ofereix a tot els seus alumnes el servei de menjador durant tots els dies del curs escolar. Els menjars són elaborats a la CUINA PRÒPIA DE L’ESCOLA seguint un menú mensual elaborat pels dietistes de l’empresa “AGORA” qui gestiona aquest servei. L’escola disposa de dos espais diferenciats dedicats a menjador, un a l’edifici del C2 on estan els alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària i un altre al del C1 on estan els alumnes de cicle mitjà i superior i l’ESO. En ambdós espais s’organitzen dos torns per dinar.

En el temps que fan ús del servei de menjador, tant els petits del C2 com els de primària i ESO, estan sota custòdia d’un equip de monitors coordinats per un responsable del Servei a cadascun dels dos edificis.

El servei de menjador de l’escola pretén, a més a més de que els alumnes s’alimentin equilibradament, ajudar-los a conviure durant l’àpat i en les activitats de lleure, de les quals disposen abans i després de dinar. Els alumnes de P3 fan cada dia la migdiada després de dinar.

Del servei de menjador es pot fer ús de manera fixa o esporàdica, aquells que decideixen quedar-se de forma esporàdica únicament han de comunicar-ho a qualsevol de les dues porteries el dia anterior. Els dies de sortida els alumnes usuaris de menjador disposaran de servei de pícnic.

Menús

Basal

ANIVERSARI

Sense fruits secs

Sense gluten

Sense lactosa

Sense ou

Sense peix ni fruits secs

COL•LEGI mare de déu del carme

On som?

C-1 3r-6è Ed. Primària 1r-2n Cicle D’ESO

Carrer del Dr. Robert, 5

08820 El Prat de Llobregat, Barcelona

Horari d'atenció

de 9:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:00

Telèfon contacte

93 379 06 65

E-mail

esc-mdeucarmeprat@xtec.cat

C-2: P3, P4 i P5 1r i 2n Ed. Primària

Carrer Narcís Monturiol, 53

08820 El Prat de Llobregat, Barcelona

Horari d'atenció

de 9:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:00

Telèfon contacte

93 478 28 33

E-mail

esc-mdeucarmeprat@xtec.cat

formulari

de contacte

LOPD

6 + 1 =

Responsable del tractament. El Col·legi Mare de Déu del Carme, amb domicili al c/ Dr. Robert nº 5-9, el Prat de Llobregat. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dadeshttps://escolamdcprat.com/politica-de-privacitat/

 Accepto el tractament de les meves dades en les condicions exposades